Kinél mi lesz a kaja szenteste?
Tudom, hogy még van pár nap, de gondolom már mindenkinek összeállt a fejébe, hogy mit fog főzni, esetleg már vlki be is vásárolt :D
Nálunk halászlé, töltött káposzta, rántott húsok, mákos guba, göngyölt húsik lesznek :)
Narancsleves, Aloo Gobi tarka dhallal, mákos guba, mákos derelye.
A párom sült csirkét fog enni.
Még lesz sok gyümölcs, meg ami ilyenkor szokott...:)
Csak mákosguba. A halat nem szeretjük, de nem is szoktunk nagy evészetet tartani.
Az ünnep nem csak az evésről szól.
most miért kell lepontozni egymást?:) ahány ház,annyi szokás...
nálunk sültkrumpli sajttal töltött pulykamellel, kukoricasalataval.es gyümölcs saláta+nutellas torta,apukám nevnapjara:)
16/L
Én már tegnap összeállítottam a menüt.
Hidegtálként: 3 féle sonkás tekercs,sajttál, kaszinó tojás és francia saláta lesz.
A főétel: halászlé, szüreti harcsát (afrikai harcsából) rizi-bizivel, savanyúsággal. Továbbá: májjal-gombával töltött sült csirke combokat is megsütök amit francia salátaágyon fogok feltálalni.
Sütemények: 2-2 diós és mákos bejgli, tavaszi szelet, mézes zserbó, tiramisu
Úgy gondoltam , hogy 23-án reggel a süteményeket készítem el, estére pedig a hidegtálakat. Másnap már csak a csirke és a halak valamint a köret lesz hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!