Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kinél mi lesz a kaja szenteste?

Kinél mi lesz a kaja szenteste?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy még van pár nap, de gondolom már mindenkinek összeállt a fejébe, hogy mit fog főzni, esetleg már vlki be is vásárolt :D

Nálunk halászlé, töltött káposzta, rántott húsok, mákos guba, göngyölt húsik lesznek :)

2012. dec. 20. 18:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%

Narancsleves, Aloo Gobi tarka dhallal, mákos guba, mákos derelye.

A párom sült csirkét fog enni.

Még lesz sok gyümölcs, meg ami ilyenkor szokott...:)

2012. dec. 20. 18:13
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
Halászlé, rántott hal majonézes krumplisalátával, meg egy kis bejgli desszertnek.
2012. dec. 20. 18:23
 3/19 anonim ***** válasza:
74%
Halászlé, sült kacsamell és krumplipüré. Utána hókifli.
2012. dec. 20. 18:24
 4/19 anonim ***** válasza:
63%
Halászlé, rántott hal, rántott hús, sült liba mell és comb, kocsonya és töltött káposzta. Ezek mellé saláta, köret és rengeteg sütemény. :)
2012. dec. 20. 18:34
 5/19 anonim ***** válasza:
63%

Csak mákosguba. A halat nem szeretjük, de nem is szoktunk nagy evészetet tartani.

Az ünnep nem csak az evésről szól.

2012. dec. 20. 18:45
 6/19 anonim ***** válasza:
59%
Amit a kiállhatatlan mostoha anyós kotyvaszt, ami általában valami zsírban tocsogó moslék, már ha nem landol a képébe... Ezzel a párom és a húga is így van. Csak muszájból megyünk. :(
2012. dec. 20. 18:47
 7/19 anonim ***** válasza:
39%
zacskós leves
2012. dec. 20. 18:57
 8/19 anonim ***** válasza:
59%
Nálunk halászlé lesz és hortobágyi húsos palacsinta. Süteménynek beigli.
2012. dec. 20. 19:17
 9/19 anonim ***** válasza:
89%

most miért kell lepontozni egymást?:) ahány ház,annyi szokás...

nálunk sültkrumpli sajttal töltött pulykamellel, kukoricasalataval.es gyümölcs saláta+nutellas torta,apukám nevnapjara:)

16/L

2012. dec. 20. 19:57
 10/19 anonim ***** válasza:
72%

Én már tegnap összeállítottam a menüt.

Hidegtálként: 3 féle sonkás tekercs,sajttál, kaszinó tojás és francia saláta lesz.

A főétel: halászlé, szüreti harcsát (afrikai harcsából) rizi-bizivel, savanyúsággal. Továbbá: májjal-gombával töltött sült csirke combokat is megsütök amit francia salátaágyon fogok feltálalni.

Sütemények: 2-2 diós és mákos bejgli, tavaszi szelet, mézes zserbó, tiramisu

Úgy gondoltam , hogy 23-án reggel a süteményeket készítem el, estére pedig a hidegtálakat. Másnap már csak a csirke és a halak valamint a köret lesz hátra.

2012. dec. 20. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!