Mit ettek ma, Szenteste?
Figyelt kérdés
Mi libamáj zsiros kenyeret lilahagymával,és persze az elmaradhatatlan beigli:)És Ti?2009. dec. 24. 22:32
1/35 anonim válasza:
halászlé + rántott hal + narancskrém ostyával. mindig azt szoktunk :)
2/35 anonim válasza:
csípős -savanyú leves (párom kedvence). sült pulykamell, sajtos csirkemell, rántott és fokhagymás sült hal,sajtmártás, franciasaláta, párolt zöldség és sütik (Mozart kuglóf, cseresznyés-túrós rétes, almás, gyümölcskenyér, sajtosrúd)
3/35 anonim válasza:
Fácánleves (apum által elejtett fácánból), hal, kicsiknek mákos guba. Desszert pedig volt sok: például mézeskalács, citromos zserbó, Mirinda szelet, mézes-krémes.
4/35 anonim válasza:
Tyúkhúsleves,Töltöttkáposzta, Túrógombóc tejfölös mártással és vmi petrezselymes mártással töltött husi hozzá. Bigli (XD) meg madártej :]
5/35 anonim válasza:
bocs nem tyúkhúslevest, hanem fácánlevest -.- anyu elvette az eszem :D szóval fácán.. és nálunk is apu lőtte a fácánt :]
6/35 anonim válasza:
Anyum csinált töltött kacsát, amint megkóstoltam rohantam hányni... fujj, többé nem eszek kacsát az is biztos. Aztán jött a bejgli, hasonlóan rossz, a közepe nyers. Így jártam, még jó hogy van egy csomag tartalék csipszem.
7/35 anonim válasza:
Szia.
Bakonyi sertésbordát főztem galuskával meg joghurttortát.
Ezen felül annyi szaloncukrot tömtem magamba, hogy már szinte a fülemen jön ki...:-) De hát, Karácsony van, na...:-)
8/35 anonim válasza:
Mi húsleves vadhúsból :) rántottpulyka krumplipürével meg sültkrumplival (illetve ki melyikkel :)), mákos guba, aprósütik, sajtosroló, torta (szülinapról maradt:)), és rengeteg szaloncukor :)))
9/35 anonim válasza:
Nálunk volt halászlé, sült hal, kukoricás rizs, krumplisaláta. Desszert: bejgli, sajtos pogácsa 2 fajta, meg sport szelet süti.
De mivel én loser vagyok és elrontottam a gyomrom ropit, meg pirítóst ettem. Ez van. Holnap majd eszek. :D
10/35 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Csupa finomságok:-)
2009. dec. 24. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!