Mit ettek ma, Szenteste?
Figyelt kérdés
Mi libamáj zsiros kenyeret lilahagymával,és persze az elmaradhatatlan beigli:)És Ti?2009. dec. 24. 22:32
21/35 anonim válasza:
Húsleves,halászlé,krumplipüré,sült krumpli,rizibizi,rántott cs.mell,rántott hal,töltött káposzta,tojás saláta,sütik(bejgli,zserbó,mézeskalács,muffin):)
22/35 A kérdező kommentje:
Fúúú,hát aki ezeket a válaszokat olvassa,és még nem lakott jól,az a szemével most biztos jóllakik:))Mennyi-mennyi finomság...
2009. dec. 24. 23:28
23/35 A kérdező kommentje:
23:27 Igazán nincs mit..;)
2009. dec. 24. 23:29
24/35 anonim válasza:
Szia!
Nálunk halászlé- /ponty/, borleves, rántott hal petrezselymes krumplival - majonézzel, pataki tálas töltött káposzta és diós, mákos beigli + aprósütemény volt. Adtam a kilóknak....
25/35 A kérdező kommentje:
"Adtam a kilóknak...."
Szia!
Ilyenkor vétek nem bünőzni!!;)
2009. dec. 24. 23:35
26/35 anonim válasza:
Csontlevest
Párolt rizs
Tejszínes csőben sült burgonya
Franciasaláta
Rántott hal és gomba
Baconbe göngyölt pulykamell,sonkával,sajttal és aszalt szilvával töltve
Bejgli
Egy krémes süti
Zserbó
27/35 anonim válasza:
Nálunk minden karácsonykor ugyanaz van:
- Borleves (ezt anyum minden évben elrontja:D)
- Pisztráng rizzsel/krumplivel (nagyon nagyon jó)
- Beigli
28/35 anonim válasza:
Vadas zsemlegombóccal, és feketeerdő torta. ISTENI!!!
29/35 anonim válasza:
Tejszínes rakott csirkemell jó sok sajttal (füstölt és sima sajt) krumplipürével, sütinek pedig lúdláb volt. (Meg bejgli és sajtosrúd, de azokat még délelőtt ettem.)
30/35 anonim válasza:
Rántott lazac, majonézes burgonya.
Sütöttünk párommal mazsolás-mogyorós apró sütit, meg őszibarackos tortát, aminek a piskótája liszt helyett dióból van, és sajtos keksz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!