Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Idén raktatok már el lecsót?

Idén raktatok már el lecsót?

Figyelt kérdés

Kellene rakni el, egy kis lecsót, de még mindig nagyon drága a paradicsom.

Ha már raktál el, mennyiért vetted a paradicsonot, és hol?

2010. aug. 13. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Még nem, keddre tervezzük.:)

Kertes házban élünk és saját termesztés minden:)

De egyébként piacokon láttam, hogy már 250-300HUF a paradicsom. (kofa kérdése) Szerintem semmiképp se vedd Tesco-ból vagy más hipermárketből, jobb a házi. :)

2010. aug. 13. 13:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem Neked terem, és venned kell, akkor még nincs itt az ideje. Ősz elején olcsóbb lesz minden. A piacon még nincs kimondottan befőző paradicsom. AZ a nagy, leveses fajta, esetleg fodros. A paprika sem az igazi még. Néha még darabra árulják, ilyenkor nem szoktunk még lecsót eltenni. Most főzni esetleg lehet 1-2 adagot ebédre, de nagy mennyiséget eltenni nem gazdaságos.Ez a kényszerérett paradicsom- a közepén lévő fehér csutkával nem jó semmire.
2010. aug. 13. 16:49
 3/5 A kérdező kommentje:

Jaj, ne is mond.Kifogtam a legutobb, tiszta fehér volt a közepe, íztelen vacak volt.

Akkor várok még, vagy 1 hónapot...

Köszi.

2010. aug. 13. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Jól teszed, hogy vársz.Sokat járok piacra, majd értesitelek, ha aktuális.
2010. aug. 13. 20:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2010. aug. 13. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!