Honnan tudom, hogy megsült a marhahús?
Egyben sütök kb 2kg marhahúst.
A recept szerint 140 fokon.
1 1/2 óra.
Az idő lejárta után, honnan tudom, hogy valóban jó,vagy kicsit tovább kell-e sütni.
2 kiló húsnak 140 fokon kizárt, hogy elég 1,5 óra.
Egyben van vagy szeletek? Melyik része a marhának a hús?
Receptet elküldöd?
Bocs, most látom, hogy egyben van. Akkor végképp nagyon kevés a 1,5 óra.
Fel kilónként 40 percet lehet számolni, fedve + utána a pirítás. És legalább 180 fok kell neki.
Maghőmérőd van?
Sajnos nincs maghőmérőm.
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat.Visszakapcsolom a sütőt.Elkészül mert kb félidőben van.:-)
A fehérpecsenye és a rostélyos teljesen más jellegű hús, más sütési idővel. Ráadásul a recept 1 kiló húsra írja a 1,5 órát, 2 kilós húsnak több idő kell.
Nagyon jó kaja lesz amit csinálsz, csak emeld meg a hőfokot és adj neki több időt. Kb 3 óra alatt jó lesz.
Köszönöm.180 fokra tettem ahogy írtátok.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!