Marha vadasba szeletnek milyen marhahúst vegyek?
Figyelt kérdés
Marha vadast akarok csinálni és szeletbe akarom a húst bele rakni .
Milyen húst vegyek?
Köszönöm
2020. nov. 12. 20:40
3/14 anonim válasza:
Én a szegy, vagy lapocka, esetleg combot venném.
Ha a pénztárcát bírja, akkor a vesepecsenye a legjobb, legfinomabb része.
4/14 anonim válasza:
3-as: a vesepecsenye kifejezetten sütnivaló hús, vadasnak fölölseges lenne elpazarolni, föleg, hoyg arra nem is igazán alkalmas!
5/14 anonim válasza:
Igaza van a #4-nek!
A vesepecsenyéből steak-et kell sütni - kár főzicskélni, nem is való annak!
Ha már sovány húst akar valaki vadasnak, akkor fehérpecsenye - de sajnos elég száraz lesz...
6/14 anonim válasza:
A vesepecsenye a legnemesebb rész, bármit finoman el lehet belőle készíteni, éppen ezért az ára sem fér bele mindenki pénztárcájába.
7/14 anonim válasza:
6: ne beszélj zöldségeket!
Nem pénztárcafüggő az, ha bizonyos ételekhez egyszerűen NEM VALÓ a legdrágább húsfajta!
9/14 anonim válasza:
Valaki árulja már el mi a baj a stefániával hogy így le lettünk pontozva:( én tényleg abból csinálom
10/14 anonim válasza:
Én vagyok az #1-es stefánia! :)
Én sem értem...
Szerintem _alap_ ehhez a kajához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!