Teljes kiörlèsű lisztből valaki készített már mézeskalácsot? Mennyire lesz más az íze? Ugyanolyan mennyiséget kell belőle használni , mint a hagyományos lisztből?
Figyelt kérdés
#Mèzes kalács
2020. dec. 13. 20:53
1/8 anonim válasza:
Általában több nedvességet szív fel, tehát ne hagyományos receptedet használd hanem keress tk liszthez valót.
2/8 anonim válasza:
Az nem jó az ilyen jellegű tésztákhoz, süteményekhez.
Amit én javaslok, darált zabpehely + búzasikér 70-30 arányban, a kettő együtt legyen annyi, mint a liszt.
5/8 anonim válasza:
Ki írta, hogy nem lehet?
Csak nem olyan jó az íze.
7/8 anonim válasza:
Mit xsinál a búzasikér a zabbal??
A gyengébb lisztekhez szoktunk simért adni, hogy a kelttészta szebb legyen... de a zabbsl mit csinál?
8/8 anonim válasza:
Nyújthatóbb, egyenletesebb lesz tőle. Mióta használom, nem esnek szét a tészták, megfelelő arányban olyan, mintha finomliszttel dolgoznánk....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!