Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Teljes kiörlèsű lisztből...

Teljes kiörlèsű lisztből valaki készített már mézeskalácsot? Mennyire lesz más az íze? Ugyanolyan mennyiséget kell belőle használni , mint a hagyományos lisztből?

Figyelt kérdés

#Mèzes kalács
2020. dec. 13. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Általában több nedvességet szív fel, tehát ne hagyományos receptedet használd hanem keress tk liszthez valót.
2020. dec. 13. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az nem jó az ilyen jellegű tésztákhoz, süteményekhez.

Amit én javaslok, darált zabpehely + búzasikér 70-30 arányban, a kettő együtt legyen annyi, mint a liszt.

2020. dec. 13. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:

2, már hogy ne lehetne!


[link]

2020. dec. 13. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
2020. dec. 13. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:

Ki írta, hogy nem lehet?

Csak nem olyan jó az íze.

2020. dec. 13. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
#2 voltam
2020. dec. 13. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:

Mit xsinál a búzasikér a zabbal??


A gyengébb lisztekhez szoktunk simért adni, hogy a kelttészta szebb legyen... de a zabbsl mit csinál?

2020. dec. 13. 21:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyújthatóbb, egyenletesebb lesz tőle. Mióta használom, nem esnek szét a tészták, megfelelő arányban olyan, mintha finomliszttel dolgoznánk....
2020. dec. 13. 21:37
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!