Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik étel a specialitásod -...

Melyik étel a specialitásod - és hogyan készíted?

Figyelt kérdés
2020. dec. 11. 12:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
44%

9: készítheted akárhogy, de ne hívd bolognainak.


Mert nem az!


Mit szólnál hozzá, ha az éttermek is ilyen lazán kezelnék a recepteket...?

Bemész, rendelsz egy vadast, aztán kihoznak valami förmedvényt helyette - mert a szakács úgy gondolta, hogy az az ő specialitása.


Szó nélkül elfogadnád????

2020. dec. 11. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/19 anonim ***** válasza:
47%
Olasz kajába ketchupot tenni - ennél nagyobb szentségtörés a világon nem létezik! :-D
2020. dec. 11. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/19 Shai-Hulud ***** válasza:
28%

"Bemész, rendelsz egy vadast, aztán kihoznak valami förmedvényt helyette - mert a szakács úgy gondolta, hogy az az ő specialitása."


No akkor jól nézd meg, mert éppen ezt csinálják a konyhafőnökben is az rtl-en:

[link]

2020. dec. 11. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/19 Shai-Hulud ***** válasza:
95%

@11:

OK, akkor bonyhádinak hívom... Így most jobb? :-D

2020. dec. 11. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/19 anonim ***** válasza:
8%
Bakker első, te írtad ki, hogy aztán mutogasd a receptet? Kicsit sok belőled.
2020. dec. 11. 19:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/19 Shai-Hulud ***** válasza:
58%

@15:

Nem, nem én írtam ki a kérdést, és nem akarom mutogatni, csak a kérdésre válaszoltam.

Viszont érdekelne (de tényleg nagyon érdekelne), hogy vajon miért támadod ennyire, miért baj az, ha valaki MÁSHOGYAN készít el egy ételt, mint ahogy az egy "eredeti" receptben le van írva?

Főleg, mert nem tudom elképzelni, hogy bármelyik étteremben az "eredeti" recept szerint készítenék az ételt, mindenütt a szakács egyéni elképzelése (vagy képessége) szerinti ételt viszik ki a vendégnek - természetesen az eredeti névvel ellátva.

Kíváncsi lennék, hogy vajon hány helyen készítik a #10-es által leírt módon a bolognait?

Mert ugye a többi az nem bolognai... :-D

2020. dec. 11. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két olyan specialitásom van, amik családi receptek. Egyik közös találmány, egy főétellé továbbfejlesztett melegszendvicskrémből (saját fejlesztés), a másikat édesanyám hozta egykori munkahelyéről (felszolgáló volt egy szálloda éttermében), az ottani szakácsoktól tanulta. Előbbi malacka fantázianéven fut a családban, a másik pedig egy spanyol karaj.
2020. dec. 11. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/19 anonim ***** válasza:
68%

Saját specialitásról kérdeztek! Az 1. válaszoló írt egyet.Ezért kötözködni? Ez az oldal egy vicc.


A konyhában csak a fantázia szab határokat!


Lebbencsleves+ pirított füstölt kolbász karika+ zellerzöld aprítva+ tejföl+ kanálka mustár

2020. dec. 12. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes válaszokat! :)

(Akik egymásnak estek, azokat annyira nem értem - főleg h mi értelme 😀🤷‍♀️ Nem tökmindegy? Finom és kész 😀)

2020. dec. 12. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!