Melyik étel a specialitásod - és hogyan készíted?
9: készítheted akárhogy, de ne hívd bolognainak.
Mert nem az!
Mit szólnál hozzá, ha az éttermek is ilyen lazán kezelnék a recepteket...?
Bemész, rendelsz egy vadast, aztán kihoznak valami förmedvényt helyette - mert a szakács úgy gondolta, hogy az az ő specialitása.
Szó nélkül elfogadnád????
"Bemész, rendelsz egy vadast, aztán kihoznak valami förmedvényt helyette - mert a szakács úgy gondolta, hogy az az ő specialitása."
No akkor jól nézd meg, mert éppen ezt csinálják a konyhafőnökben is az rtl-en:
@11:
OK, akkor bonyhádinak hívom... Így most jobb? :-D
@15:
Nem, nem én írtam ki a kérdést, és nem akarom mutogatni, csak a kérdésre válaszoltam.
Viszont érdekelne (de tényleg nagyon érdekelne), hogy vajon miért támadod ennyire, miért baj az, ha valaki MÁSHOGYAN készít el egy ételt, mint ahogy az egy "eredeti" receptben le van írva?
Főleg, mert nem tudom elképzelni, hogy bármelyik étteremben az "eredeti" recept szerint készítenék az ételt, mindenütt a szakács egyéni elképzelése (vagy képessége) szerinti ételt viszik ki a vendégnek - természetesen az eredeti névvel ellátva.
Kíváncsi lennék, hogy vajon hány helyen készítik a #10-es által leírt módon a bolognait?
Mert ugye a többi az nem bolognai... :-D
Saját specialitásról kérdeztek! Az 1. válaszoló írt egyet.Ezért kötözködni? Ez az oldal egy vicc.
A konyhában csak a fantázia szab határokat!
Lebbencsleves+ pirított füstölt kolbász karika+ zellerzöld aprítva+ tejföl+ kanálka mustár
Köszi az értelmes válaszokat! :)
(Akik egymásnak estek, azokat annyira nem értem - főleg h mi értelme 😀🤷♀️ Nem tökmindegy? Finom és kész 😀)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!