Mi lesz ma az ebéd?
Aranysárga tyúkhúsleves, lesz?
Ti hogyan készítitek?
Valaki nem szedi le a habot, azt olvastam valahol, létezik olyan?
Tyúklevest soha nem fözünk, márcsak azért sem, mert rendes tyúkot nem lehet beszerezni.
Málunk húsleves lesz, utána grillcsirke, gpmbával töltött minipaprika, páolt kelbimbó, hasábburgonya, sült édesburgonya, vegyes zöldségsaláta
Húsleves lesz, igaz, nem tyúkból, hanem csirkéből (szüleim szoktak tyúkból is, de olyanból, ami az udvarukon kapirgál. Persze az sokkal finomabb). Én nem szedem le a habot, mivel végig nagyon alacsony lángon főzöm, nincs habja, nagyon szép leves lesz.
A második kínai omlós illatos csirke rizzsel.
Toroskáposzta lesz.
Tyúkhúslevest csak házi tyúkból és nem habozom le. Mióta egyszer így próbáltam, csak így csinálom. Sokkal aromásabb és végén ugyanolyan kristálytiszta, mint amikor le van szűrve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!