Vegán ételtipp?
Vegán vendégnek szeretnék valami ünnepibb ételt készíteni holnap ebédre.
Olyat föételt keresnék, amiben hagyma ÉS alma is van, illetve dekoratívan lehet tálalni.
Kérek mindenkit, olyan ételeket nem javasoljatok, amiben hús, tojás vagy tejtermék van, meg ne arról írjatok, miért kell neki külön fözni - ez nekem nem probléma, kizárolag ötleteket keresek!
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki segít.
Meg kérem, ne tetesse át senki a vega topikba a kérdésemet, ott nem kapok rendes választ, csak veszekedés lenne belöle. Köszi!
Nekem a kedvencem:
Zöldségleves (zöldborsóval aaaahhh)
Készíthetsz ilyen bulgur-os/kuszkuszos zöldségeket. A bulgur mellé pl jó a cukkini, padlizsán, paradicsom, paprika. Ez ilyen egytálétel. Vagy az indiai daahl nevű lencsefőzelék is jó. Grillezett zöldségek jól megfűszerezve is nagyon fincsik ám. Csicseriborsóból készíthetsz fasírtot (nem kell bele tojás, nekem anélkül is egyben maradnak).
Igazából bármit lehet "veganizálni", mostmár lehet vegan sajtot is venni, vegan pizzatésztát is, mindent... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!