Vegán ételtipp?
Vegán vendégnek szeretnék valami ünnepibb ételt készíteni holnap ebédre.
Olyat föételt keresnék, amiben hagyma ÉS alma is van, illetve dekoratívan lehet tálalni.
Kérek mindenkit, olyan ételeket nem javasoljatok, amiben hús, tojás vagy tejtermék van, meg ne arról írjatok, miért kell neki külön fözni - ez nekem nem probléma, kizárolag ötleteket keresek!
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki segít.
Meg kérem, ne tetesse át senki a vega topikba a kérdésemet, ott nem kapok rendes választ, csak veszekedés lenne belöle. Köszi!
Azért nem eszik húst meg egyéb állati termékeket, mert egyetlen falattól napokik megy a hasa, mire kiderítették, hogy az állati fehérjékre érzékeny, addigra úgy lefogyott - most a folyamatos fájdalmaktól meg rosszukllétektöl eltekintve -, hogy alig tudták életben tartani.
De ez gondolom, neked nem felfogható, mert annyira intoleráns vagy, és csak a saját rögeszméidhez ragaszkodsz!
Az ilyek kiképzötábor meg hasonló ötletek csak kifejezettten pszichikailag beteg emberek szemében pozitívak!
9-es!!
Én még nem hallottam, ha már így kérdezed :D de szívesen mesélnék a tejtermékekben megtalálható hormonok miatt kialakult gyógyíthatatlan betegségemről...például. Rohadt okos vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!