Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet házilag császársz...

Hogyan lehet házilag császárszalonnát készíteni?

Figyelt kérdés
2008. nov. 30. 15:24
 1/5 anonim válasza:
61%
Megveszed a malacot, felhizlalod, levágod, szétbontod és a sok húsdarab között ott lesz a császárszalonna. Vagy nem erre gondoltál? :)
2008. nov. 30. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem egészen erre gondoltam...hanem az elkészítési módjára..:)
2008. nov. 30. 17:29
 3/5 anonim válasza:
84%
A nyers hasaalja szalonnát meg kell füstölni és utána főzni. Remélem, hogy ez a válasz már tetszik. :)
2008. nov. 30. 17:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
100%
Bocsi nem hasaalja, hanem az oldalárol van
2008. nov. 30. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 erkel karoly válasza:

Engem is érdekelne,hogy lehetne a boltihoz hasonlót csinálni.

Előbb meg kel főzni,utána füstöni?

Pl: a bolti sonka,attól hogy a házit bepácolom,és utána füstölöm még nem lesz puha.

2016. dec. 11. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!