Miért ragad a piskótám teteje? Meg sül nem nyers de a teteje ragad.
Figyelt kérdés
2020. nov. 26. 15:55
1/3 anonim válasza:
Mert még meleg? Egyébként a cukortól ragad, ha kihűl nem fog ragadni.
2/3 anonim válasza:
Az a gondolatnyi sütési idő hiányzik még neki.
Amikor úgy gondolod, hogy már kész, nyúlj be, és az ujjaid hegyével "zongorázz" a tetején. Ha olyan zizegő hangot ad, mint amikor a papirokat forgatod, vagy a száraz falevél hangja, akkor még hagyd max. 1-2 percre a sütőben. Nem tovább, de ez még kell!
3/3 anonim válasza:
Hintsd mag liszttel a tetejét akkor nem ragad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!