Fritőz olajat használtatok már otthoni sütéshez?
a fritőz olaj nem feltétlen jelent pálmaolajat... sőt, ahol én nézem, ott van belőle olyan amiben van pálma is ( meg 4 másik) és van amiben egyáltalán nincs pálma
utolsó: köszi, ezt majd megpróbálom, de azért ettől nem tudom számíthatok e olyan végeredményben mint az éttermi
péládul ez: [link]
pálma és koleszterin mentes, illetve transzzsírmentes
bár engem igazándiból az íz érdekelne...
Igen használunk, főleg hogy itthon is fritőzünk van
De amúgy ha az ízzel van bajod akkor ott az ízesítés, fűszerezés lesz az ok nem az olaj fajtája
Az a trükk, hogy elősütik, aztán rendelésre készre.
Így belül puha, kívül ropog.
(Azt az irgalmatlan szendvicset meg... hát te tudod. Ízlésedre bízom.)
Ezen kívül az olaj forró, és nem tesznek bele túl sok cuccot, pláne fagyasztottatt, mert az leviszi a hőfokát, és a krumpli inkább megszívja magát mintsem átsülne. Ezen kívül a fagyasztott dolgok veszélyesek, fröcskölnek...
Ízesítéshez vegyél egy vájlingot, tedd bele az olajból a forró krumplit, sózd stb, és dobáld meg mint a palacsintát.
Ízre ajánlanám a földimogyoró olajat vagy a szezámolajat, ezek nagyon kellemes ízt adnak kis mennyiségben is. Utóbbit óvatosan adagold, ízre nagyon erős.
Ennek az embernek meg annyi tudása van krumpli terén, hogy én inkább nem is mondom tovább:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!