Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen születésnapi tortát...

Milyen születésnapi tortát csináljak?

Figyelt kérdés
Szeretnék szülinapi tortát csinálni de eddig nem találtam sehol jó receptet. Valami finom kéne nem baj ha egy kicsit bonyolult.
2010. aug. 10. 14:21
 1/4 anonim válasza:
Próbálkozz a kedvencemmel, az Eszterházy-val, nekem ez a favorit torta :)
2010. aug. 10. 14:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. aug. 10. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Én imádom a Feketeerdő tortát, és nem is nehéz.

[link]

Annyiban változtattam a recepten, hogy az alsó lapot megszórtam habfixálóval, és arra öntöttem a meggy levét zselatinnal keverve, persze meggy is volt benne. A tortaformában. Utána hab, tortalap, hab, esetleg ebbe is csak meggyszemek, és a felső lap. A Hulala hab nekem bejött. Nem vagyok valami nagy tortamester, de ez jól sikerült.

2010. aug. 10. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a kinder tortát imádom,tiszta krém az egész.TÉSZTA:10 tojás fehérjét,30dkg cukorral és 1 kanál ecettel kell felverni.Ezt belesimitani a tepsibe és darabos mogyorót kell rászórni(finomabb ha mogyoró megvan pörkölve)ezt sütőben kikelll száritani.Amikor kihúlt olvasztott eurókrémmel megkenni. KRÉM:8dcl tejben megfőzni a 10 tojássárgáját 15dkg cukorral és 2 vaniliás pudinggal.Amikor a krém kihűlt habosra verni 1 sütőmargarinnal.A krémet 2 fele kell osztani,az egyik felébe 10 dkg csokit tenni.A tésztára felváltva kenni,a tetejére pedig tejszinhabot. Mi nagyon szeretjük..:)
2010. aug. 10. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!