Az itt jelenlévők közül ki csinált otthon IGAZI barnamártást? Azt kérdezem hogy ő miből, hogyan, milyen alkalomra, milyen ételhez, hány fő részére? Le lehet fagyasztani?
#11
Szerintem egyikre sem, hanem a Magyarországon ismert barna mártásra gondolt, amit a 10-es is leírt.
Tisztelt válaszolók!
Pls ne öljétek egymást. Nekem az is jó, ha nem egymásnak válaszoltok, hanem az általam feltett kérdésre adtok inkább választ.
Amúgy ami a BARNAMÁRTÁST illeti: Én arra a verzióra gondoltam, amihez a csontokat előre sütőben lepirítják.
"A lisztes sűrítés nélkül nyugodtan lefagyaszthatod. De berántva nem jó, mert felengedés után csomós, gusztustalan lesz."
Ez tévedés, ha felengedés után felforralja, akkor újra sima lesz, mint fagyasztás elött!
Lehet hogy igen, lehet hogy nem...
Semmilyen főzeléket nem szokás habarással-rántással együtt lefagyasztani.
17-es: DE, SZOKÀS!!!
És ha kiolvasztás után felforralják, akkor semmi baja sincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!