Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit rontottam el? Sütéshez...

Mit rontottam el? Sütéshez értők, segítenének?

Figyelt kérdés
Sütibe kellett krémet csinálni, főzös pudingból és tejszínből. Kíhütöttem a pudingot, majd a felvert tejszínt, apránként hozzá kevertem. Viszont kicsapodott az egész, nem lett selymes, gusztustalan állaga lett az egésznek. A tejszín meg...le márkájú volt. Szerintetek?
2020. nov. 6. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Jobb lett volna szerintem hulala abban van fixáló,vagy zselatin ami megtartja atejszínhab állagát.

Egyébbként sok cukrászda a tejszín,aranka,zselatin combóval készítik a krémeket.

2020. nov. 6. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Használj Hulalát, az kifejezetten erre van kitalálva.
2020. nov. 6. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Hulalát a pudingba??? Hát lehet legközelebb azzal csinálom. Köszi.
2020. nov. 6. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Túlkeverted vagy nem volt eléggé felverve a hab
2020. nov. 6. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
81%
A sütés elég apró dolgokon is el tud csúszni. Kihűlés után a pudingot át kell keverni rovotgéppel és utána a tejszínt óvatosan, fakanállal kell hozzá keverni. Mint a piskótánál a fehérjét
2020. nov. 6. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!