Mit rontottam el? Sütéshez értők, segítenének?
Figyelt kérdés
Sütibe kellett krémet csinálni, főzös pudingból és tejszínből. Kíhütöttem a pudingot, majd a felvert tejszínt, apránként hozzá kevertem. Viszont kicsapodott az egész, nem lett selymes, gusztustalan állaga lett az egésznek. A tejszín meg...le márkájú volt. Szerintetek?2020. nov. 6. 17:56
1/5 anonim válasza:
Jobb lett volna szerintem hulala abban van fixáló,vagy zselatin ami megtartja atejszínhab állagát.
Egyébbként sok cukrászda a tejszín,aranka,zselatin combóval készítik a krémeket.
2/5 anonim válasza:
Használj Hulalát, az kifejezetten erre van kitalálva.
3/5 A kérdező kommentje:
Hulalát a pudingba??? Hát lehet legközelebb azzal csinálom. Köszi.
2020. nov. 6. 19:53
4/5 anonim válasza:
Túlkeverted vagy nem volt eléggé felverve a hab
5/5 anonim válasza:
A sütés elég apró dolgokon is el tud csúszni. Kihűlés után a pudingot át kell keverni rovotgéppel és utána a tejszínt óvatosan, fakanállal kell hozzá keverni. Mint a piskótánál a fehérjét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!