Hogyan cserepesedik a kenyér héja?
Figyelt kérdés
Kinek mi vált be kenyérsütésnél, hogy a héja jól becserepesedjen? Én ahogy kiveszem a sütőből,lespriccelem, már veszem is ki a jénaiból és viszem hidegebb hejre. De csak picit cserepesedik az oldala ha nagyon megnézi az ember. Ez függ talán a sütéstől, vagy tésztától is?2020. nov. 4. 14:41
1/2 anonim 



válasza:





Sütés előtt is kend le vízzel.
Illetve az sem mindegy, milyen lisztből csinálod, a sima fehérlisztes szépen cserepesedik, de a teljes kiőrlésű kb. semennyire.
2/2 A kérdező kommentje:
Sütés előtt is bespriccelem!!! 2 féle fehérlisztből BL55 és BL80-as lisztet használok illetve búzasikért is.
2020. nov. 4. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!