Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan cserepesedik a kenyér...

Hogyan cserepesedik a kenyér héja?

Figyelt kérdés
Kinek mi vált be kenyérsütésnél, hogy a héja jól becserepesedjen? Én ahogy kiveszem a sütőből,lespriccelem, már veszem is ki a jénaiból és viszem hidegebb hejre. De csak picit cserepesedik az oldala ha nagyon megnézi az ember. Ez függ talán a sütéstől, vagy tésztától is?

2020. nov. 4. 14:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Sütés előtt is kend le vízzel.


Illetve az sem mindegy, milyen lisztből csinálod, a sima fehérlisztes szépen cserepesedik, de a teljes kiőrlésű kb. semennyire.

2020. nov. 4. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Sütés előtt is bespriccelem!!! 2 féle fehérlisztből BL55 és BL80-as lisztet használok illetve búzasikért is.
2020. nov. 4. 15:37

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!