Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Túl szilárd a kókuszolaj?

Túl szilárd a kókuszolaj?

Figyelt kérdés
25 fok alatt ugye a kókuszolaj megszilárdul, és most olyan szilárd, hogy nem bírom kikanalazni a sütő fazékba. Ilyenkor mit kell tenni?

2020. nov. 2. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Nézd, a piramisokat is kifaragtak valahogy: … veso es kalapacs! :D
2020. nov. 2. 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Melegítsd fel a kanalat
2020. nov. 2. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
#1 Azért a piramisokon lehetne vitatkozni... De sikerült megoldani, feltettem a radiátorra és az segített.
2020. nov. 2. 14:38
 4/4 anonim ***** válasza:
34%
Inkább használj normális zsírt. Az 100x egészségesebb, és ki tudod kanalazni
2020. nov. 2. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!