A rantotthust hany fokon kell fozni?
"lasd barbecue"
Komolyan a létező összes konyhatechnológia közül a legellentétesebbet hoztad fel példának?
Egy 6-8, akár 12 órán keresztül készülő étellel példálózol, mikor olyan ételről kérdeznek, aminek a lényege a hirtelen kapott nagy hő?
Önmagában ezért a tényért kitiltanálak az oldalról!ű
Ne akarjál te étel kategóriában válaszolgatni, igen hosszú út áll még előtted, hogy te bárkinek is válaszolhass!
Tanulj! Sokat!
Jaj de butuska vagy!
A rántotthúst nem főzik, hanem kövesztik.
Ja, hogy nem tudod mi az a kövesztés?
Amikor a husik felforrósított köveken készülnek.
Általában 90-95°C-on szokták, az az ideális hőmérséklet.
(pl. a hugom mindig a szaunában készíti a rántott szeleteket) ;)
Főzni csak 100 fokon lehet, mert 100 fokon forr a víz.
Sütni meg olyan hőfokon, ami a használt zsíradék forrpontja.
Igaza van a #25-nek.
Be kell állni a konyha valamelyik sarkába.
(ha normálisan lett megépítve akkor minden sarok 90°-os).
Erre még rámelegítesz 10 °-ot, és meg is van a 100.
Ott már forr a víz, mehet is a rántotthús főzés.
Csak ügyesen!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!