Olaj nélküli fritőzben milyen lesz a rántotthús?
Nem pontosan olyan, mint a bő zsiradékban sütött. Tényleg szárazabb, de ha olajspray-vel ráfújsz egyet mindkét oldalára sütés előtt, akkor teljesen elfogadható.
Rántott zöldségek nagyon finomak benne szerintem, pont mert nem ázik el úgy a panírja.
Ha teheted, próbáld ki valami ismerősödnél az ebben készített ételt, mielőtt veszel egyet, mert hát nem mindenkinek jön be, és azért nem olcsó egy ilyen gép...
Szóval nem 100% ugyanolyan, de szerintem ez a kis kompromisszum megéri, mert 1. nincs olajszag a lakásban, 2. nem eszek meg egy deci égett olajat 2 szelet rántott csirkével...
Megehető, de köszönőviszonyban nem lesz az eredeti rántotthússal.
Hasonló lesz, mintha sütőben sütnéd tepsiben.
Nekem kb. felszaggatta a szájpadlásomat - így aztán soha többé nem próbálkoztam vele.
Nekem is ez a kérdésem merült fel, hogy van-e külön recept? Mert biztos nem ugyan azt kell csinálni benne, mint az olajosban, hiszen másképp működik.
Van valami trükk a receptben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!