Gázsütőben hogyan lehet ropogós kérget sütni a húsra?
Figyelt kérdés
A sütőmben csak alsó gázégő van, semmi grill vagy hasonló funkció. Általában addig sütöm az ételt, amíg megpuhul, utána teljesen felcsavarom a gázt és adok még neki lefedés nélkül kb. 10 percet. Ezen kívül van valami trükk, hogy tényleg jó ropogós legyen a bőre?2020. okt. 25. 08:58
11/13 anonim válasza:
#10-es, valószínűleg teljesen igazad van, de mondjuk inkább úgy, hogy fölösleges :)
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 99%-ban baromfit szoktam készíteni (csirke, pulyka, néha kacsa). Jobban szeretem sokáig sütni, kb. 150 fokon őket. A bőr serpenyős elősütése jó ötlet, és kipróbálom majd a hosszabb "utánégetést" is, locsolgatva. Azt akarom csak elkerülni, hogy kiszáradjon a hús a végére.
2020. okt. 25. 10:44
13/13 anonim válasza:
Csirkecombnál, ha látod, hogy már puhul, tedd jóval nagyobbra a lángot, akkor fog sülni, pirulni, és időnként locsold meg a szaftjával, így lesz ropogós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!