Gázsütőben hogyan lehet ropogós kérget sütni a húsra?
Most kéreg kell rá, vagy a bőre legyen ropogós, mert nagyon nagyon nem mindegy!
És milyen hús? 40 perc alatt elkészülő csirkecomb, vagy 2,5 óra alatt elkészülő sertéscsülök?
Minden alapanyag mást igényel, és minden sütő másképp dolgozik.
Használtam már olyan gázsütőt, hogy pl a csülköt végig (!!!!) letakaratlanul kellett benne sütni, (víz nyilván volt alatta) hogy a bőre ne egyszerűen ropogós legyen, hanem olyan ropogós, és olyan átsült, hogy porhanyóssá süljön, és le lehessen ropogtatni, mint a ropit!
Gőzben hiába puhítod fel, attól csak olyan lesz, mint a rágógumi.
Lassan sütve, néha locsolgatva, és végig letakaratlanul! Nem egy esetben ez vált be!
Nem lesz légkeverésben 10 perc alatt ropogós.
Egy 2 milliós rationalban sem. Attól függ, hogy milyen hús, milyen bőr!
A sütő csak 1 dolog. Ha egy alapanyagnak van egy technológiai igénye, azzal semmilyen sütő nem tud csodát tenni, és tizedére csökkenteni azt, amit az anyag kíván.
Ahogy mondani szoktam, 9 nő se tud 1 hónap alatt megszülni egy gyereket.
Én meg 7-es vagyok.
Csirkecombot bármilyen sütőben alapból hülyeség 1 másodpercre is letakarni.
Ez is tapasztalat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!