Mi értelme van konyharuhával takarni le főtt rizst?
Figyelt kérdés
Azt írják, hogy amikor megfőtt még 5-10 percre konyharuhával takarjam le, hogy a konyharuha felszívja a gőzt és ne legyen nedves majd a rizs, de minek akkor rátenni a konyharuhát egyáltalán?2020. okt. 24. 21:42
11/13 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm! :)
2020. okt. 24. 23:50
12/13 anonim válasza:
Szerintem ennek a "ha megfőtt, vedd le a fedőt, és takard le konyharuhával, hogy pergős legyen" tanácsnak ott van értelme, ahol sok légy van, vagy szabadtéren főznek, és vigyázni kell,
nehogy beleessen valami a rizsbe, különben elég csak levenni a fedőt, és egy villával megkeverni, hogy távozhassanak a gőzök, a pergős rizsünkből.
13/13 anonim válasza:
Ha pergős rizst szeretnél, inkább egy pici olajat tegyél rá, miután tálba tetted és úgy keverd össze. Nálunk évtizedek óta működik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!