Szerintetek ha tarja szeleteket sutok a tepsiben,honnan tudom ,hogy a hus mar jo megfott?
Megszúrod egy villával.Ha könnyesén belemegy,megpuhult.
NE szúrkáld "sokszor"!!!
Akkor könnyebben kiszárad. :)
Mondok egy tuti tippet. (szakács vagyok)
Süsd elő a szeleteket marha nagy lángon előmelegített serpenyőben, pár csepp olajon, fűszerezd ahogy szereted. Utána rakd tepsibe (semmi nem kell alá) takard le alufóliával és tedd a sütőbe 1,5 órára 80-90 C° hőfokra. (NEM TÉVEDÉS!) Vaj puha szaftos húst kapsz így.
(Megkérek mindenkit tisztelettel ne kritizáljon és okoskodjon ha ki sem próbálta!)
Az én sütőmön 150 a minimum...
Hosszú ideje "vadászom"(NEM aranyárban!) olyan serpenyőre is,amit tűzön és utána sütőben is lehet használni.Van tipped?
Köszönöm a linket...
A "Nem elérhető" mit is jelent?!? :
Na...Köszönöm.
Amikor hust sütsz … a hus levet ereszt. Amikor ez a le mar nincs a hus alatt, altalaban elkeszult.
Ha serpenyoben sutod a hust akkor meg a hangjából hallatszik az elkeszulese. Ebben az esetben is levet ereszt a hust (csak ezt nem feltetlenul latod) … a hus sercegesebol hallani mikor keszult el.
Persze a hus szine is sokat segit es a szurkalas proba is egy tampont.
4,7-es
Valoban nem elerheto a raktarkeszlet, de jo iranyvonal a "leveheto fogantyu" elnevezes … ebbol mar tovabb keresgelhetsz.
A levehető fogantyú jelölés nem feltétlen teszi alkalmassá az edényt sütőben való használatra, IS.
A lényeg-ahogy írtam-,NEM kapok sehol sem (webshopokból,"épp elfogyott) üzletben, ilyen serpenyőt.
Ezért bátorkodtam kérdezni hozzáértő hozzászólótól,hogy van-e konkrét ötlete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!