Tomi_212 kérdése:
Tarját akarok sütni de nem tudom egyben süssem e meg vagy szeletekben?
Figyelt kérdés
2020. jan. 5. 11:07
1/5 anonim válasza:
Inkább szeletekben. Mivel zsírosabb, szaftos hús, kb. másfél centi vastag szeleteket vágj, sütve a vékony nem jó. Az egyben sültre jobban kell figyelni, ráadásul érdemes előtte bepácolni.
3/5 anonim válasza:
Meg sutheted egyben is de akkor vagdosd be,a vágásokba tehetsz fokhagymát esetleg szalonnát....én néha sütöm így. De szeletekben is nagyon jó, kis pácolás után főleg
4/5 anonim válasza:
Most csináltam:
Középen bevágni, kinyitni, 1 kilóhoz 3 gerezd fokhagymát törni és beletenni. Kis zsálya. Só bors megy még bele, de kis őrölt kömény sem árt neki. Összecsukjuk és összekötözzük. Így maradhat akár 1 napig is de min 1 órát.
2 ek mézet 1 ek szemes mustárt (nem erőset) és egy tk mistármagot összekeverünk, ezzel bekenjük sütés előt, majd 2 óra alatt készre sütjük, időnként meglocsoljuk a szaftjával.
5/5 anonim válasza:
Bocs, 1 lépés kimaradt, jól körbe kell sütni serpenyőben pár percig mielőtt betesszük a sütőbe. De ha ez kimarad akkor sem hiszem hogy rossz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!