Hogy kell párolt tarját készíteni?
Nem feltétlenül kell ahhoz kukta - csak normál lábosban tovább tart.
Nem írod, hogy egyben vagy szeletben készíti anyósod...
Forró olajon átpirítod az enyhén kiklopfolt (és előzetesen befűszerezett) tarja szeletek mindként oldalát. Egyszerre csak annyit tegyél az olajba, amennyi nem hűti le, így szépen megpirul. Utána visszateszed az összeset a lábasba, kevés vizet öntesz alá, és fedő alatt addig párolod, amíg meg nem puhul. Időnként pótold a vizet, ha elpárolog alóla. A lébe tehetsz hagymát-fokhagymát. Ennyi.
Köszönöm szepen!
Egészben szokta, nem szeletekben.
Egészben is hasonlóképpen csináld, ahogy az előbb írtam: jól pirítsd körbe forró olajon, és aztán mindig legyen alatta 1-2 ujjnyi víz (szükség esetén pótold).
Egészben sütve azért tovább fog tartani, mint szeletben - számolj rá kb. két órát, ha finom omlósra szeretnéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!