Salátás ételt minimál költségből, fogyókúrára?
Én most ezzel fogytam:
Paradicsomot, paprikát, olívabogyót és kovászos uborkát szeleteltem fel, és leöntöttem joghurttal. (joghurt nélkül is jó persze)Két hétig ezt ettem... Azért jó, mert-nekem legalábbis a csak zöldség egy idő után ízetlen. A koviubi meg az olíva ízes. Ja, és nem drága!
1 kígyó uborka, 1 répa, 1 alma, kis kukorica, 1 paradicsom, és ez mind összevágva . Aztán natúr joghurtba önteni ezersziget szósz port.
-------------
A másik, ami finom:
Cukkini felszeletelve 1cm vastag szeletekre, paradicsom felszeletelve fél cm vékonyra, és sütőbe alulra kis olaj, aztán csak így ráfektetni a cukkinit és a paradicsomot, megszórni szerecsendióval, és reszelt sajtot szórni a tetejére. Sütni, míg kicsit megbarnul a sajt, és kész.
Lehet mellé egy jénai tálba olyat, hogy alulra bacon szalonna, rá a csirke mell és a tetejére is 1 réteg bacont és azt is megsütni jól.
Ez így együtt mennyei :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!