Milyen módszereket tudok hal párolására, ami fogyókúrára alkalmas, tehát nem túl hízlaló?
Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 18:30
1/5 anonim válasza:
én nagyon szeretem a párolt halat egyszerűen, fűszer nélkül, picit sózva és citromkarikával párolva. biztosan nem hizlal, nincs tele fűszerekkel, mégis a citrom jó ízt ad. de ne tegyél rá túl sokat, mert akkor savanyú lesz.
2/5 anonim válasza:
Én ugyan be szoktam fűszerezni és citrom levét is facsarok rá és egy pici vizet vagy vajat.Fogok egy darab alufóliát és abba csomagolom a fűszeres halat.Batyut formálok a fóliából hogy a gőz tudjon "dolgozni". Meleg serpenyőbe teszem fóliástól és átpárolódik abba fűszeres lébe.Ha többet csinálsz akkor ajánlom a sütő zacskót.
3/5 anonim válasza:
Ne egyél fehérjét, ha fogyni akarsz és vékony is akarsz maradni, mert visszajön az egész. Inkább vigyél be sok gabonát, egyél zöldségeket, magvakat. Még egészséges is. Meg baromi finomakat lehet csinálni, ha van egy kis fantáziád. Répa, cukkini, karfiol, brokkoli, újkrumpli... Most a legjobb fogyózni, mert minden új és friss. Csak akkor hizol, ha állati fehérjét is eszel mellé. Ne egyél ilyen mocskokat. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Bocs, de a fehérje igenis hasznos, nézegess több kalória értéket. Nem vagyok vega, amúgy sem eszem vörös húst, csak fehéret, az pedig egyáltalán nem hízlal!
2009. jún. 15. 23:12
5/5 anonim válasza:
Persze, hogy hasznos, csak nem mindennapi fogyasztás esetén. Én se vagyok vega. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!