Valami jó ötlet csirkemellből fogyókúrára? És valami szénhidrátszegény köret hozzá?
Ide leírom hátha valakinek még szüksége lesz rá :D mivel,hogy rajtam csak 10kiló felesleg van,amit 2-3 hónap akarok leadni,ezért 1300-1400 kalóriás étrendem van. Ami abból áll,hogy reggel teljeskiörlésű kenyér,felvágottal. Tízórai valami féle gyümölcs,lehetőleg nem banán de azt is szoktam :$:D Ebéd, ami van csak kevesebb,lehetőleg ne zsíros ételek..De inkább csirkehúst,tojást,sajtot,kefírt,könnyű ételeket,főzelékeket keményítővel ajánlják.Vagy valami zöldség leves.De én legtöbbször csirkemellett eszem,tudom hogy nem mindenkinek van rá keret..De szerencse,én faluban lakom,és van soksok csirkénk ;):D Uzsira, ami 3-4óra felé van,lehet enni zöldségeket párolva,főzve,vagy akárhogy..Itt is belefér,a tojás,kefír.. Ilyen zsírszegény dolgok :) (Amúgy, a LIDLben kapni nagyon finom mexikó zöldség keveréket!én azt szoktam főzni) Vacsira,mindenképp saláta(paradicsom,retek,paprika,uborka..) Valami fehérje félével,ami lehet akár felvágott,csirkehús..akármi.
Naponta,legalább 4szer egyél..deinkább 5ször
jo fogyásttt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!