Milyen a pizza úgy, ha kenyérmorzsát szórnak a tetejére?
Figyelt kérdés
Ha pizzaszósz, paradicsom van a pizzán, akkor megpuhul a kenyérmorzsa, vagy minden esetben száraz marad és ropogósra sül? Mi a lényeg vagy a kuriózum ebben? Valaki próbálta már?2020. okt. 12. 20:38
3/8 anonim válasza:
Az nem pizza volna hanem suhintott leves .
4/8 anonim válasza:
dehogy puhul, kiszárad a forró levegőtől.
kenyérmorzsa = prézli, ami kb por állagú, nem inkább kenyérkocka? de az is kiszárad.
Krumpli chipszes pizzát már láttam, Dr. Oetker Ristorante Pizza Bianca Prosciutto Patata a neve de ott is vékony chips ropogósra sül.
A kenyérmorzsának semmi értelme pizzán.
5/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a parmezánra hitted azt, hogy kenyermorzsa?
6/8 anonim válasza:
Fiam, olyan hülye, vagy mint a szódás üveg.
7/8 anonim válasza:
#6-nál a pont... :-D
#5: pont ezt sejtem én is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!