Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » BL-00-val ugyanúgy kell...

BL-00-val ugyanúgy kell dolgozni, mint BL-55-el?

Figyelt kérdés

Eddig BL-55 lisztből készítettem a pizzát, azonban most megjelent a piacon a BL-00 is, ami sokkal finomabb liszt és kifejezetten pizzához van.


A kérdésem, hogy a receptet használhatom ugyanúgy a BL-00-ás liszttel is vagy kell valamit módosítanom rajta?



2020. aug. 16. 02:00
 1/4 A kérdező kommentje:
Módosítás alatt azt értem, hogy pl. kevesebb/több víz, élesztő kell-e hozzá?
2020. aug. 16. 02:00
 2/4 anonim ***** válasza:

én ugyanazt a receptet csinalnám, amit eddig.

kenyeret is ugyanúgy csináltam bl55ből, mint bl80ból, csak a végeredmény jobb lett.

2020. aug. 16. 07:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is épp a napokban mondta valaki, hogy próbálja ki, állítólag nem ragad annyira és jobban nyújtható.

Mondjuk nekem a rétes ugrott be elsőként.

Élesztőből szinte biztosan ugyanannyi kell bele, mert az a gáz fejlesztésért felel.

2020. aug. 18. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
A párásítást is érdemes kipróbálnod. Elvileg a legjobb a hideg pára kelesztéskor, de ezt házilag nem lehet megoldani. Én a sütőbe már bekapcsoláskor teszek egy kevés vizet egy lapos tepsibe (nagy felület), mikor bekerül a tészta már sűrű gőz van bent és a sütés első 10 percében hagyom is a gőzt, utána ki kell venni a vizet.
2020. aug. 18. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!