BL-00-val ugyanúgy kell dolgozni, mint BL-55-el?
Figyelt kérdés
Eddig BL-55 lisztből készítettem a pizzát, azonban most megjelent a piacon a BL-00 is, ami sokkal finomabb liszt és kifejezetten pizzához van.
A kérdésem, hogy a receptet használhatom ugyanúgy a BL-00-ás liszttel is vagy kell valamit módosítanom rajta?
2020. aug. 16. 02:00
1/4 A kérdező kommentje:
Módosítás alatt azt értem, hogy pl. kevesebb/több víz, élesztő kell-e hozzá?
2020. aug. 16. 02:00
2/4 anonim válasza:
én ugyanazt a receptet csinalnám, amit eddig.
kenyeret is ugyanúgy csináltam bl55ből, mint bl80ból, csak a végeredmény jobb lett.
3/4 anonim válasza:
Nekem is épp a napokban mondta valaki, hogy próbálja ki, állítólag nem ragad annyira és jobban nyújtható.
Mondjuk nekem a rétes ugrott be elsőként.
Élesztőből szinte biztosan ugyanannyi kell bele, mert az a gáz fejlesztésért felel.
4/4 anonim válasza:
A párásítást is érdemes kipróbálnod. Elvileg a legjobb a hideg pára kelesztéskor, de ezt házilag nem lehet megoldani. Én a sütőbe már bekapcsoláskor teszek egy kevés vizet egy lapos tepsibe (nagy felület), mikor bekerül a tészta már sűrű gőz van bent és a sütés első 10 percében hagyom is a gőzt, utána ki kell venni a vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!