Hi tudnátik mondnani,írni nekem vicces pizzaneveket étlapra,,? köszönöm.
Ha rohejesen nez ki a pizza, vagy a minosege- esetleg a merete nevetseges, akkor lehet a neve is vicces.
De szerintem eleg ha az arat kiirod nagy szamokkal ... sokszor mar az is eleg 'vicces'.
4-es: lehet poénkodni, de akkor sütni fog az étteremről, hogy köze nincs az igazi olasz pizzához.
A jó pizzázókban a hagyományos, olasz elnevezéseket használják, és be is tartják a valódi recepteket.
5# Én ezt tudom, csak a pizzázók 90%-ának köze nincs az igazi olasz pizzához, így viszont az lenne gyalázatos, ha annak hívná. Akkor már inkább viccelődjön, mert egyébként is a legtöbb pizza itthon vicc. Feltételezem a kérdezőnek sincs erről szaktudása, különben nem tette volna fel a kérdést.
Egyébként az sem derült ki, hogy a kérdező pizzát akar-e árusítani, vagy csak egy kerti partira,kisebb ünnepségre akar valami poénosat.
#6: mondjuk ebben sok igazság van... :))) (5-ös voltam)
Régebben az volt nálam a no. 1. riasztó jel, ha kitették a ketchup-öt az asztalra. Na arról lehetett tudni, hogy nagyívben kerülni kell. :-D
Neeem, nem vagy egyedül. :)
Nekem ez az olasz konyha megcsúfolása.
OK, mostanában divat a "fúziós konyha", de szerintem egy eredendően angol, fűszerezett (ecetes, stb.) paradicsommártással VÉTEK elrontani egy pizzát.
És azzal se értek egyet, ha a vendéglős azt mondja, hogy "de hát erre van igény".
Ne tegye ki! Ennyi gasztronómiai nevelés belefér, hogy nem ketchup-ot tesz ki, hanem kis üvegben, vagy tálkában egy adagot abból a (max. fokhagymával, oreganoval fűszerezett) paradicsomszószból, amit a szakács a pizzára is tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!