Mit rakjak a pizzát?
Figyelt kérdés
Ma sütök otthon pizzát és kéne pár ötlet mit rakjak rá. A sütőm 250 Celsius fokot tud tartani maximum. Vékony tésztával fogom csinálni. Kérlek a válaszokban hanyagoljuk ki mit gondol "Igazi olasz pizzának" meg X-et és Y-ont leszámítva más nem is rakható a pizzára.2020. aug. 7. 07:43
1/15 anonim válasza:
Sonka, gomba, szalámi, kukorica, hagyma, paradicsom, paprika, olivabogyó, csirkemáj. Persze alulra paradicsomszósz, mustár, tejfölös alap. Tetejére sajt.
2/15 anonim válasza:
Nézz meg egy pizza készítő cég honlapját milyen pizza feltétek vannak. Jó ötleteket lehet szerezni :)
3/15 anonim válasza:
Egyik kedvencem: BBQ szósz, csirkemell, füstölt sajt, lilahagyma.
Igazából bármit tehetsz rá. Alapnak lehet paradicsomos, esetleg tejfölös. A tejfölös alap lehet mustáros vagy fokhagymás.
Bármilyen hús/felvágott, tojás, zöldség, pár fajta gyümölcs is illik rá.
Sajtokkal érdemes variálni. Pl. mozzarellát tenni rá, nem trappistát. Sokkal jobb íze lesz. Trappistával sem lesz rossz, de ha igazán jó minőségű sajttal készíted még finomabb lesz. Esetleg négysajtos pizzát is csinálhatsz.
4/15 anonim válasza:
Az előzőeket kiegészíteném azzal, hogy a sajt inkább a feltét alatt legyen, ne a pizza tetején ;)
5/15 anonim válasza:
A pizzában az a jó, hogy azt raksz rá amit akarsz, amit szeretsz. Vagy ami találsz otthon :-)
6/15 anonim válasza:
Kérdező, soha nem ettél még pizzát...???
Vedd elő egy olasz étterem étlapját a netről, millió ötletet fogsz kapni!
7/15 anonim válasza:
Én kimondottan szeretem a főtt tojást. Keményre főzzük és van szeletelőnk is. És a sajt alá. Lehet egyedi az ízlésem de én piszkosul szeretem :)
8/15 Furujika válasza:
Jo kis 4 sajtos pizza. Paradicsom alapu szosz, ra a sajt. Egyszeru es nagyszeru. Mozzarella, edami, emmentali es kekpeneszes.
10/15 anonim válasza:
Paradicsomos alap, tonhal, kukorica, hagyma, sajt, nekem ez a kedvencem. A házi a legjobb, mert így annyi tonhalat teszek rá, amennyit csak akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!