Mit rakjak a pizzát?
Olasz étteremben dolgozok, a vezetés Nápoly közeléből származik.
Ami nálunk népszerű:
(Paradicsom alap mind, és fontos a típus, mert ez adja az ízt.)
-padlizsán, cukkini, főzött fokhagymás spenót, gomba és mozzarella
-olasz felvágott, gomba, spenót, mozzarella
-ricotta, pepperoni, sonka, bazsalikom (calzone)
-csak szósz és mozzarella, sütés után rukkola, parma sonka és parmezán kerül rá
Pár kicsit kevésbé autentikus ötlet:
-juhtúró, spenót, gomba, dió
-füstölt sajt, pepperoni olivabogyó
-pulled pork, paprika, mozzarella, chilli olaj
-juhtúró, grillezett articsóka szív, csirke, mozzarella
Ha otthon készítjük a pizzát, egy sonkás, főtt tojásos kombó nagyon népszerű szokott lenni. Én magamnak csemegeuborkát is szoktam rá karikázni, de azt nem mindenki szereti.
Ha szeretitek a csípősebbet akkor csípős kolbász, chili és hagyma verziót is ajánlom.
Ha meg valami egyszerűt akarsz akkor szórj rá többféle sajtot és voilá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!