Torta krémbe étkezési zselatint rakjak vagy zselatin fixet?
Figyelt kérdés
ezt a receptet szeretném elkészíteni de félek hogy nem kötne meg a krém ezért szeretnék rakni bele valami fixálót, de nem tudom hogy mit
Mit tanácsolnátok?
2016. dec. 28. 21:33
1/3 A kérdező kommentje:
esetleg pudingot tegyek bele ?
2016. dec. 28. 21:41
2/3 anonim válasza:
Én pudingot tennék bele, akkor nem kellene a fagyasztóba tenni, csak simán a hűtőbe.
3/3 A kérdező kommentje:
végül zselatinnal csináltam és nagyon jól egybeállt és jó habos maradt
2017. jan. 3. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!