Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zöldséges krokett - sütési...

Zöldséges krokett - sütési problémák?

Figyelt kérdés

Zöldséges krokett sütésekor szétesik, nem lehet megfordítani.


Az összetevök: fött, áttört krumpli, sárgarépa, zöldborsó megpárolva, plusz füszerek. Ez egy kifejezetten stabil massza, nem lágy, jól formázható.

Ebböl kell kroketteket alakítani - ez eddig nem gond, zsemlemorzsába forgatni és kiolajozott serpenyöben megsütni mindkét oldalát.

A probléma, hogy nem lehet megfordítani, mert szétesik, illetve nem marad tartása.

A kérdés, hogy milyen módszerrel lehet úgy megsütni, hogy normál formája maradjon - a segítö tippeket elöre is köszönöm.


Tojás vagy más egyéb összetevö nem kerülhet bele egészségügyi okokból.


Elvileg müködnie kellene -van róla kép a neten -, de valamit feltehetöen nem jól csinálok, amiért mégsem lesz jó.



2020. szept. 23. 11:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor megpróbálom így! Köszi!
2020. szept. 23. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!