Zöldséges krokett - sütési problémák?
Figyelt kérdés
Zöldséges krokett sütésekor szétesik, nem lehet megfordítani.
Az összetevök: fött, áttört krumpli, sárgarépa, zöldborsó megpárolva, plusz füszerek. Ez egy kifejezetten stabil massza, nem lágy, jól formázható.
Ebböl kell kroketteket alakítani - ez eddig nem gond, zsemlemorzsába forgatni és kiolajozott serpenyöben megsütni mindkét oldalát.
A probléma, hogy nem lehet megfordítani, mert szétesik, illetve nem marad tartása.
A kérdés, hogy milyen módszerrel lehet úgy megsütni, hogy normál formája maradjon - a segítö tippeket elöre is köszönöm.
Tojás vagy más egyéb összetevö nem kerülhet bele egészségügyi okokból.
Elvileg müködnie kellene -van róla kép a neten -, de valamit feltehetöen nem jól csinálok, amiért mégsem lesz jó.
2020. szept. 23. 11:41
11/11 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor megpróbálom így! Köszi!
2020. szept. 23. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!