Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csak nekem fura,a mustáros...

Csak nekem fura,a mustáros májba cukrot tenni?

Figyelt kérdés

Sógornőmtől láttam,hogy cukrot rakott a mustáros májba mert túl savanyú lett.

Szerintem ezt senki nem csinálja így,inkább mézzel mint a mézes mustáros csirkét.


2020. szept. 6. 19:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem ördögtől való... Maga a mustár is tartalmaz cukrot, akkor nem mindegy?


Tény, hogy érdemesebb inkább óvatosabban bánni a mustárral, inkább legyen kevesebb, és esetleg plusz friss citromlével kiegészíteni a savanyúságot, mert az másképp savanyú. És így olyan savanyúra beállítani, hogy ne kelljen bele cukor.

De ha sok ment bele, nem tragédia kicsit ellensúlyozni cukorral.

Amúgy egyre inkább a nyugati gasztrokultúra is átveszi a só mellett a cukorral való ízesítést is, teljesen átlagos ételeknél.

Szerintem sok esetben indokolatlan, de vannak jó ötletek.

Úgyhogy érdemes néha kitekinteni a megrögzött szokásokból, vagy legalábbis elfogadni, ha valaki nyitottabb ezekre a dolgokra.

Ezek nincsenek kőbevésve.

2020. szept. 6. 19:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem szokásos az biztos!

De gondolj a vadasra, abba is tesznek a mustár mellé még cukrot is.

2020. szept. 6. 19:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!