Csak nekem fura,a mustáros májba cukrot tenni?
Sógornőmtől láttam,hogy cukrot rakott a mustáros májba mert túl savanyú lett.
Szerintem ezt senki nem csinálja így,inkább mézzel mint a mézes mustáros csirkét.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Nem ördögtől való... Maga a mustár is tartalmaz cukrot, akkor nem mindegy?
Tény, hogy érdemesebb inkább óvatosabban bánni a mustárral, inkább legyen kevesebb, és esetleg plusz friss citromlével kiegészíteni a savanyúságot, mert az másképp savanyú. És így olyan savanyúra beállítani, hogy ne kelljen bele cukor.
De ha sok ment bele, nem tragédia kicsit ellensúlyozni cukorral.
Amúgy egyre inkább a nyugati gasztrokultúra is átveszi a só mellett a cukorral való ízesítést is, teljesen átlagos ételeknél.
Szerintem sok esetben indokolatlan, de vannak jó ötletek.
Úgyhogy érdemes néha kitekinteni a megrögzött szokásokból, vagy legalábbis elfogadni, ha valaki nyitottabb ezekre a dolgokra.
Ezek nincsenek kőbevésve.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Nem szokásos az biztos!
De gondolj a vadasra, abba is tesznek a mustár mellé még cukrot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!