A torta az én ízlésemmel ellentétes, ráadásul egy cukor- vagy marcipánmáz felhúzása alapfokú cukrászati ismeret. Nem ettől lesz egy torta képzőművészeti alkotás, a cukorrózsáknál kicsit tovább kell menni. Ráadásul kb. két évtizedet le van maradva, akkor volt divat ez a falusi esküvők masszív piskótatortája mű marcipánnal behúzva. Kérdés, hogy mi a cél, a gasztronómiai élvezet vagy hogy elkápráztassunk ilyen szintű ízléssel megáldott embereket... Mert az előbbinek inkább a mai újhullámos cukrászati alkotások felelnek meg a természetes színeikkel, ízeikkel, minőségi alapanyagaikkal, nem az ilyen csilivili cukorbombák.
(Én merem remélni, hogy a moderátor csak akkor töröl bejelentett hozzászólást, ha az tényleg szabályellenes. Ha nem az, akkor azt látnád az ismételt bejelentésnél, hogy ezt a választ már látta moderátor, ergo nem találta szabályellenesnek, ezért nem törölte. Ez nem attól függ, hogy tetszik-e valakinek vagy sem, hanem hogy a moderátor hogyan ítéli meg a szabályok tükrében.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!