Kisgöncöl kérdése:
Torta tetejére hogy lehet szépre megcsinálni a zselét/zselatint?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy teljesen egyenes legyen a felszíne és ne girbe-gurbás.
Ilyesmire gondolok:
2020. szept. 3. 22:56
1/6 anonim válasza:
Pántos tortformában megsütöd a piskótát.
Miután kihült, mehet rá a krém és a gyümölcs és egy réteg zselé. Frigóba be, aztán ha megszilárdul, még egy réteg zselé.
Ha pár mm magasról le-le ejted, a buborékok kipukkadnak, nem lesz rajta kráter.
🖤🖤🖤
2/6 A kérdező kommentje:
De úgy nem lesz túl vastag rajta a zselé?
2020. szept. 3. 23:23
3/6 anonim válasza:
Nem. Az első réteggel csak "kigletteled" a gyümölcsöket, a második meg kb fél centi. Ha különböző színűek, az is nagyon mutatós.
4/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ahogy tenném rá, már dermed meg és nem lesz szép egyenes.
2020. szept. 4. 07:19
5/6 anonim válasza:
Akkor túl sűrűre főzted. A zselének kb turmix állaga van, csak 4-5 óra múlva lesz kemény.
De ez esetben lehet egy réteg is elég, ha az volt a baj hogy túl sűrűre sikerült, másodszorra az arányt figyelembe kell venni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2020. szept. 4. 21:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!