Sertéshúsnak egy része kékes-szürkésre van elszíneződve, mi lehet a baja?
Valószínűleg nagy ütés érte az állat gerincét és véraláfutás.
Ha nem büdös, nem nyálkás, akkor semmi baja.
Ha sokáig áztatnád hideg vízben akkor elmúlna, de akkor meg kiázna az íze is.
"Valószínűleg nagy ütés érte az állat gerincét és véraláfutás."
- Istenem, hogy ekkora hülyeségeket honnan szednek az emberek? A hús elszíneződésének semmi köze nincs a véraláfutásokhoz, ez szimpla kémia reakció amikor a hús sokáig oxigénnel érintkezik.
És nem, nem múlna el attól ha vízben áztatná.
#3
Te irkálsz hülyeségeket!
A te agyalágyult verziód szerint akkor minden hús elszíneződne kékesszürkére, ha levegő éri.
Láthatóan nem láttál még gyógyuló véraláfutást húson - én igen - csak osztanád sz észt, ha lenne miből
De ne reménykedj, nem állok neki itt is vérre menő vitára, végeztem veled!
"A te agyalágyult verziód szerint akkor minden hús elszíneződne kékesszürkére, ha levegő éri."
ööö... nem, de a sertéshús és a marhahús pont ilyen. Ahhoz képest, hogy nem álltál le velem vérre menő vitára... hát, csak sikerült.
Dehát nem mindenki képes alapvető google kereséseket végrehajtani, úgyhogy vegyük úgy, hogy még biztos tovább fogsz fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!