Sertés szűzérme sütése?
Figyelt kérdés
Kevés sertéshúst eszek. Tegnap étteremben szűzérmét ettem, a belseje rózsaszín maradt és nyomás hatására eresztett egy kis levet. Értem hogy körbepiritják és utána beteszik a sütőbe tovább sütni és nem lehet teljesen száraz a hús. De kicsit megijedtem amikor rózsaszín levet ereszt, mert úgy tudom a sertésthúst ajánlatos jól megsütni.
Elég nehezen emésztettem meg, nem volt puha és omlós.
Mindig igy készítik el a sertésszűz húst? Remélem nem lesz tőle bajom, de szerintem nem jól volt elkészítve.
2020. jan. 2. 08:28
1/3 anonim válasza:
Nem lesz tőle bajod. De sertés szűzérmét nem szokták véresen hagyni. Csak a marha bélszínt.
2/3 anonim válasza:
Kezdő volt a szakács, de bajod nem lesz tőle. Máskor küldd vissza, süssenek még rajta egy kicsit. :)
3/3 anonim válasza:
valószínű húslé volt, nem lesz bajod. nyersen igazából a kutyákra, macskákra veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!