Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sertés szűzérme sütése?

Sertés szűzérme sütése?

Figyelt kérdés

Kevés sertéshúst eszek. Tegnap étteremben szűzérmét ettem, a belseje rózsaszín maradt és nyomás hatására eresztett egy kis levet. Értem hogy körbepiritják és utána beteszik a sütőbe tovább sütni és nem lehet teljesen száraz a hús. De kicsit megijedtem amikor rózsaszín levet ereszt, mert úgy tudom a sertésthúst ajánlatos jól megsütni.

Elég nehezen emésztettem meg, nem volt puha és omlós.

Mindig igy készítik el a sertésszűz húst? Remélem nem lesz tőle bajom, de szerintem nem jól volt elkészítve.



2020. jan. 2. 08:28
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Nem lesz tőle bajod. De sertés szűzérmét nem szokták véresen hagyni. Csak a marha bélszínt.
2020. jan. 2. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
88%
Kezdő volt a szakács, de bajod nem lesz tőle. Máskor küldd vissza, süssenek még rajta egy kicsit. :)
2020. jan. 2. 08:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
87%
valószínű húslé volt, nem lesz bajod. nyersen igazából a kutyákra, macskákra veszélyes.
2020. jan. 3. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!