Keszeget hogy szoktál sűtni, füszerezni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 15:00
1/4 anonim válasza:
beirdalod, lesózod, és fokhagymás lisztbe forgatva forró, bő olajban ;)
2/4 anonim válasza:
mármint paprikás lisztbe, csak épp fokhagymán jár az agyam :D
3/4 anonim válasza:
Az előttem író receptjénél nincs is jobb keszegre!
4/4 A kérdező kommentje:
Kösziiiiiiiiiiiiiii
2010. aug. 9. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!