Életem első tepsis husiját fogom sütni. A húst előtte kell fűszerezni valamivel? Mivel szoktátok leönteni?
Figyelt kérdés
eddig arra gondoltam, hogy olívaolaj egy kis mézzel..2009. jún. 27. 21:00
1/7 A kérdező kommentje:
Jah, és milyen körettel süssem egyszerre?
még csak 13 vagyok, bocsi ha hülyék a kérdések:D
2009. jún. 27. 21:03
2/7 anonim válasza:
Nem hülyék a kérdések, csak nagyon nem mindegy, hogy milyen hús!
3/7 anonim válasza:
Én mustárt szoktam rákenni+hagymát + só+bors . Nagyon finom. Köretnek főzhetsz rizst,vagy kurmplit,esetleg krumplipürét is készithetsz. Ha és természetesen a husik alá tegyél olajat
4/7 anonim válasza:
Első alkalommal nem javaslom a mézet, jól oda tud kozmálni , ha nem vagy gyakorlott.
Inkább fűszerezd be valamivel,önts alá egy fél deci vizet, fedd le alufóliával, úgy süsd , aztán vedd le a fóliát, és süsd tovább. Hogy meddig, az tényleg a hústól függ
5/7 A kérdező kommentje:
hát eredetileg csirkecombra gondoltam
2009. jún. 27. 21:22
6/7 anonim válasza:
Csirkecombra van egy nagyon jo receptem ,kis paradicsomlét öntesz rá + babérlevél dögivel meg persze só bors olaj,egy kis viz alá. Itseni finom
7/7 anonim válasza:
Nem buszáj fűszerezni, csak úgy nem mindeki szereti..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!