12 fős társaságnak mit főzzek?
Figyelt kérdés
Családi rendezvény, hagyományos ízlés.2020. aug. 21. 07:51
3/5 anonim válasza:
Rántott húst én tuti nem főznék. Tökömnek se lenen kedve fél napon keresztül ott állni a tűzhely felett. Inkább pörkölt, az egyszerre megvan, szinte ugyan annyi időt vesz el 12 emberre megcsinálni, mint mondjuk háromra.
4/5 anonim válasza:
Ennyi főre nalunk büfé keszul. Husgolyok, fasirtrud, sult csirkecomb, sajtos rakott csirkemell, franciasaláta, svedgomba, krumplipüré és steakburgonya. Kb mindent el vagy elő lehet kesziteni elozo nap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!