Miért olyan elterjedt, felkapott az újragondolás a gasztronómiában?Vagy csak a főző-realityk-ben hangzik el sokszor?
Figyelt kérdés
2020. aug. 18. 21:06
1/4 anonim válasza:
Az emberek közt más és más személyiség van, akik más és mást keresnek. Ez egy íz világ, amit millió féle képpen lehet megmutatni.
2/4 anonim válasza:
Sok helyen, azt hiszik, hogy attól lesz eladható. Ettem már nagyon finom, újragondolt gulyáslevest, köze nem volt a gulyásleveshez semmilyen téren, de pompás ízvilága volt a sok zöldfűszertől. Ugyanott egyszer rászaladtam egy újragondolt almáspitére, ott a forma is rendhagyó volt, de legalább tetszetős, viszont a tésztájához kár, hogy hozzányúltak, egy elképesztően kemény, száraz háztartási keksz szerűség volt az alja.
Azóta úgy gondolom, hogy azok próbálkoznak az újragondolt kategóriában, akik nem tudnak rendesen főzni. Nem tudnak egy valamirevaló gulyáslevest összehozni, vagy egy normális almáspitét megsütni.
3/4 anonim válasza:
Csak az a baj, hogy néha annyira újragondolják, hogy az eredeti ételre már nyomokban sem hasonlít.
4/4 anonim válasza:
Ha nekem jólesik bekajálni egy nagy tányér babgulyást vagy csirkepörköltet nokedlivel, akkor nem érdekel sem az újragondolás, sem a textúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!