Nálunk most elég hűvös van pár napja, de amúgy is bármikor tudok enni. Húsleves, sült csirkecomb krumplival.
2020. aug. 17. 05:05
2/9 anonim válasza:
A reggeli nálam lecsó. Igaz, nem kell elkészíteni, mert már megvan. Ha nem lenne akkor hagymás vagy szalonnás rántottát ennék.
Az ebéd zacskóban sült csirkecomb rizibizivel és uborkasalátával, előtte egy Knorr bögrés leves. Lehet megkövezni, de szerintem nagyon fincsik.
2020. aug. 17. 05:52
3/9 anonim válasza:
Reggeli lángos lesz kacsa zsírban kisütve .
Ebéd tepsis krumpli lesz de a krumpli helyett cukkini lesz benne mert igen sok termett.
2020. aug. 17. 06:19
4/9 anonim válasza:
Reggeli kifli és kakaó. Ebédelni tuti nem fogok, korai vacsi itthon borsófőzelék, fasírt.
2020. aug. 17. 06:26
5/9 anonim válasza:
Nalunk 19 fok van jelenleg, és olyan 16 volt, amikor ma reggel haza értem munka után, így meleget akartam enni: szeletelt főtt krumpli, paradicsom, paprika, vöröshagyma rétegezve, vajjal meglocsolva, sajttal beborítva és a sütőben megsütve. Ebédre ugyanez lesz, vacsorára pedig palacsintát sütök majd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!