Hagymadinszteles nektek is elvesz 15-20 percet is akar vagy en csinalom rosszul?
Figyelt kérdés
#hagyma #Dinszteles
2020. aug. 8. 12:14
11/13 anonim válasza:
Ha már "öreg" a hagyma, én is pár perc kavargatás után pici vizet rá, és födő alatt puhítom, valóban sokkal dúsabb, sűrűbb alapot ad az ételnek, és egész biztos, hogy mire a hús (egyebek) elkészülnek, a hagyma is teljesen szétfő.
Friss hagyma lédúsabb, azt azért nem szükséges födő alatt párolni, csak közepes lángon, de hosszabb ideig kavargatni, mire elkészül.
12/13 anonim válasza:
Igen, sokáig tart. Ha egyszer nekiállok, akkor nagyobb adagot készítek és a maradékot lefagyasztom.
13/13 anonim válasza:
Pont jól csinálod, ha meg kell dinsztelni, akkor meg kell dinsztelni, az pedig nem 1-2 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!