Melyik lisztet válasszam rántott hús sütéséhez?
Sima bl 55 . Ne ilyen hülyeségekkel bohóckodj, rámegy egy szelet húsra vagy 2 gramm liszt, nézzél már rá egy tápanyagtáblázatra, mit befolyásol 2 gramm!
100 grammnak 1 tizede a fehérje, az se teljes értékű. Rostból meg van 100 g-ben 2 g.
Akkor 2 grammban 4 század! gramm! Ennyit kokainból se érzek meg!
Fehérje kell? Egyél még egy szelet húst!
Rost kell? Egyed párolt, vagy grillezett zöldséggel!
Kalóriaszegény kell? Felejtsd el a rántottat, egyed roston sütve!
Olyanokra koncentrálj, ami valóban ér is valamit, ilyennel, hogy bundázáshoz milyen legyen a liszt... semmire nem mész, aki mást mond, annak egyszerűen fogalma sincs a témáról.
Liszttel max akkor éri meg variálni, ha nem tudsz lemondani a pékáruról, és megeszel belőle napi fél kilót! Na az nem mindegy miből van!
Egy rántott húson még zsemlemorzsából is jóval nagyobb mennyiség van, mint lisztből, ami ugyanúgy lisztből van, szóval még ha le is cserélet a lisztet, akkor is töredékét cseréled le.
Kb mint ha 20 méterről dobálnál ping-pong labdával egy 10 kilós medicinlabdát, hogy elgurítsd.
Ha gluténérzékeny vagy, ajánlom a rízslisztet.
Ha egészségesen akarsz táplálkozni, ajánlok egy jó minőségű öntöttvas edényt, abban puhára és szaftosra tudod sütni a húst anélkül hogy ezer liter olajat felszívna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!