Olívaolajjal rossz lesz a pörkölt?
Figyelt kérdés
Nincs itthon se zsír, se esetleg napraforgóolaj. Még lenolaj van... Csak zsírral szoktam csinálni, de olyan kva meleg van, hogy én nem bírok elmászni a boltig gyerekestől, viszont meg kéne főzni.2020. aug. 1. 12:20
1/18 A kérdező kommentje:
Mármint lenmagolaj, nem az a lenolaj, amivel a kertibútort kell kenegetni.
2020. aug. 1. 12:20
3/18 anonim válasza:
Lehet nem lesz annyira finom, de most az egyszer megtudjátok enni.
4/18 anonim válasza:
esetleg ha van szalonnád, akkor annak a kisült zsírján is lehet
(ez a hagyományos)
5/18 anonim válasza:
A napraforgó olajat használd, annak semleges ize van. Az olívaolaj túl jellegzetes ízű
6/18 anonim válasza:
Olyan minimális zsiradék kell alá, hogy szerintem olívaolajjal meg lenmagolajjal sem tudod különösebben elrontani.
7/18 anonim válasza:
Ha megeszed és megemészted, utána mindegy mivel csinálod, szar lesz.
Amúgy pörkölt kicsit keserűbb lesz olíva olajjal. Az igazi disznó vagy liba zsírral lenne.
8/18 anonim válasza:
Nem, még olívaolajjal se lesz az! Sz@r csak a legvégén lesz, amikor hátul távozik!
9/18 anonim válasza:
Nem. Én eü. okokból nem használok már napraforgó olajat, de ugyanolyan finomak az ételek.
10/18 anonim válasza:
Többek szerint a nagy forróság nem okoz keserűség az olivának.
Vagy azt állítják, hogy illik a pöribe.
T
Mások szerint nem való zsírral főzni. És megint mások szent nem emészti meg a gyomor, hanem egyben jön ki.
Ha már olyan undorító vulgáris volt a kérdező, hogy szarral dobálta meg a kérdést, a tükör tartástól ne finnyáskodjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!